Pravidlá slovenského pravopisu - nové vydanie

19.06.2019 00:01

Aj predmet Slovenský jazyk si zaslúži našu podporu. Preto sme zakúpili pravopisnú príručku každodennej potreby, objasňujúcú pravopisnú sústavu spisovnej slovenčiny - PRAVIDLÁ SLOVENSKÉHO PRAVOPISU a to v počte 15 kusov.

Pravidlá slovenského pravopisu sú základnou pravopisnou príručkou každodennej potreby, objasňujúcou pravopisnú sústavu spisovnej slovenčiny. Uvádzajú sa v nej všetky pravopisné pravidlá, podľa ktorých sa má postupovať pri tvorbe písaných jazykových prejavov, spolu s množstvom konkrétnych príkladov. 

V novom - treťom sa vo výkladovej časti spresnili niektoré formulácie pravopisných pravidiel, doplnili sa alebo sa aktualizovali niektoré ilustračné príklady a v slovníkovej časti sa doplnilo vyše 400 najmä nových alebo často používaných slov.

Milí rodičia veríme, že sa našim deťom predmet Slovenský jazyk bude teraz páčiť viac a viac...

Tieto knihy nás stáli 111,10 €.

PRAVIDLÁ SLOVENSKÉHO PRAVOPISU sú základnou pravopisnou príručkou každodennej potreby, objasňujúcou pravopisnú sústavu spisovnej slovenčiny. Uvádzajú sa v nej všetky pravopisné pravidlá, podľa ktorých sa má postupovať pri tvorbe písaných jazykových prejavov, spolu s množstvom konkrétnych príkladov.
 
V novom - treťom, upravenom a doplnenom vydaní PRAVIDIEL SLOVENSKÉHO PRAVOPISU sa vo výkladovej časti spresnili niektoré formulácie pravopisných pravidiel, doplnili sa alebo sa aktualizovali niektoré ilustračné príklady a v slovníkovej časti sa doplnilo vyše 400 najmä nových alebo často používaných slov.

—————

Späť


Kontakt

Združenie rodičov a priateľov školy pri ZDŠ v Cíferi

SNP 5
919 43 Cífer
Slovenská republika



Štítky

  1. Karneval 2020